In vino creativitas?

Så var veckan nästan slut, igen. En lugn vecka, vilket är skönt. Vi har lite strul med telefonen, men annars truckar allt på som det skall. Trucka på är tydligen min nya grej att säga, tror jag använt den frasen typ fem gånger den här veckan? Vet inte ens var jag fått den ifrån? Allt är oklart. Min axel värker.

Jag och Eva skall upp i skogen på lördag så jag tänkte ta mig förbi Systembolaget på hemvägen idag och fixa ett par flarror vin. En flaska är dock en gåva, fick SMS igår att beställningen kommit fram så det är väl egentligen mest därför jag skall dit :) Men kan lika gärna passa på att fixa lördagens dricka då också, tänker jag. Kanske blir en promenad hem från Eriksdal sedan, eller så tar jag tåget hem och dumpar av alla tunga vinflaskor och tar mig en torsdagsöl istället. Världen är full av möjligheter.

Jobbar vidare (truckar på) med klänningen hemma men hur mycket jag än älskar tyget så HATAR JAG DET FÖRBANNADE DJÄVLA KUKTYGET för helvete vad svårt det är att sy i? Allt blir bra när jag väl är klar, men vägen fram till det får nog kantas av vin ifall detta skall fungera. Är jag inte en sann dotter av Bacchus så säg.

Kejrå.

ha en bra dag hejsvej

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: