Kategorier
Meta Nörderier Squeee

Drömmigheter

Mmmm, ni vet hur jag tidigare har klagat på att min WordPressapp på telefonen laddar upp alla bilder två gånger? Bonusgrej, nu laddar den upp alla bilder TRE gånger! Varför skulle man INTE vilja ha tre kopior på samma bild? PRECIS. Göttans!

Okej, torsdag! Mamma spontanade hit och bjöd med mig ut på lunch så nu är tanken att jag istället äter den svinfina pastasalladen Martin gjorde åt mig till lunch innan jag sticker hem och sedan ringer Toro och snackar hela vägen hem. Promenadvägen hem, det vill säga. Jag vill också tillägga att jag gick 7 kilometer imorse, så när jag väl är hemma ikväll innebär det i så fall 20 kilometer idag. Host. Lagom.

Veckan började verkligen med riktigt djävla kaos-måndag och har sedan dess varit väldigt lugn. Idag har det ringt kanske tre personer? Jag är väldigt okej med detta. Jag fixar lite småplock och inventering och sortering istället. Det finns alltid småsaker att göra, och när man väl inte har något alls att göra kan man alltid spela klickspel :P

Imorgon Risktvåan, annars är det verkligen inget mer att ha koll på denna vecka. Skönt. Nästa vecka är det Riskett och Handledarkurs IGEN men sedan blir det en liten paus på grund av semestrarna som drabbar. Imorgon är också planen att efter jobb först ha en liten lunchpicknick med Martin och sedan gå upp i skogen med EVA och grilla korv och dricka vin och snacka skit och lyssna på musik åååååh så himla drömmig fredag! :D

På lördag blir det skogen och promenad och picknick med mamma och det blir OCKSÅ så himla bra. Den här helgen blir bra. Jag hoppas fortfarande på eventuellt rollspel som kan distrahera mig nästa helg för herregud vad mycket hellre jag garvar åt dumma ordvitsar och idiotiska idéer och fummelslag nästa helg än att sitta och grotta ner mig i att min syster är död. Men gruppen är i vanlig ordning lite svårflörtad på att svara så det ser ju dessvärre lite dystert. OBS inte deras ansvar att hålla mig nöjd! Det hade bara varit jättefint ifall det faktiskt kunde gå att spela då, men vi är 7 vuxna personer så ibland är det såklart jätteknepigt att lyckas hitta helger som faktiskt fungerar för ALLA. Så.

Rightttttt. Klockan är fyra, slutar om två timmar så om typ …en timme… skall jag käka min pastasallad tänkte jag. Det ni!

HA EN BRA KVÄLL HEJDÅ
(det blir såklart en #torsdagsöl så fort jag kommer hem, den står i kylen och gonar sig)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *