Redhead bedhead

Fortsätter på bandtröjetemat med min fina Sisters-tischa! Mycket bra val idag, känner jag! :)

Imorgon är det Midsommar och Martin säger att både Peter (yay!) och Olof (yay!) skall fira med oss, vilket är en himla fin grej tycker jag! Då kan jag ha på mig min fina midsommarklänning och se ut som en jordgubbsbakelse och vara sådär härligt supersomrig som jag bara vill vara cirka once in a blue moon, så det är ju himla påpassligt faktiskt! :)

Torsdagsfredag och jag skall snart börja städa lite, men jag har 4,5 timme på mig innan allt behöver vara klart så det är ingen stress. Det jag mest behöver ha koll på är att planera in klokt när jag skall skura golven för minsta risk att någon går på dem.

Igår satt jag och mamma i Redbergsparken och drack öl och tittade på Göteborg och hade det HUR BRA SOM HELST. Det var mulet hela dagen och emellanåt såg det som att det skulle regna, men solen sken på oss på berget och vi lyssnade på Psyborg Corp och hade sådan himla idyll. Bra grej. Fan vad jag älskar min mamma, alltså <3

Ikväll blir det en torsdagsöl på gården i enlighet med min nya tradition (dvs ”på gården”, torsdagsölen i sig är ju en gammal tradition nu :)) och sedan får vi se vad det blir av kvällen. Ledig imorgon juuuu så antingen sitter jag uppe sent och finurlar eller så lägger jag mig tidigt och är pigg som en lärka imorgon. Vi får se :)

OKEJ! Ha en bra dag! Kom ihåg att systemet är stängt imorgon + lördag så… :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: