En Midsommarnattsdröm

Midsommar kom och gick, och vi grillade med Peter och lyssnade på musik. Det regnade under dagen, men vi gjorde ju inget midsommaraktigt förrän på kvällen och då sken solen igen. Lagom varmt, nöjd Carina.

Resten av helgen har jag mest chillat. Tittat färdigt på What We Do in the Shadows, tittat på en film om de norska black metal-morden, promenerat i Vättlefjäll, ätit kladdkaka med chokladganache och tre sorters jordgubbar. Som man gör!

Nu är det måndag och jag har väl skallen full av monster i vanlig ordning. Det ringer en hel del och jag har pratat mycket med folk som kommer in så jag är helt trött i halsen just nu. Det går över, om ett par timmar går jag hem och sedan kan jag sitta tyst och vänta på att tvätten skall bli klar :P

Lön på torsdag och bortsett från att jag planerar att köpa hem ett par flaskor vin till min nästan tomma vinhylla så är planen att ta det DJÄVLIGT chill med inköp under juli/augusti. Jag har en liten önskelista med saker jag villhöver, men det är inget av detta som är akut — det finns tid att köpa sådant framöver. Kniv, tält, stol, fårskinn; det behövs ju inte förrän om till ett år. Åh. Det skulle ha varit bara ett par veckor kvar till lajvet nu, innan coronahelvetet förstörde allt. Det finns dock en liiiten tröst i att det är inställt för alla och inte bara för mig, så jag slipper ju i alla fall FOMO just nu vilket är skönt. Klen tröst dock, ingen får ha roligt. Ni fattar förhoppningsvis hur jag menar.

Skall strax göra en snabb inventering av vårt lilla förråd och se ifall det är något jag skall köpa utöver de häften lärarna behöver, skall även lägga en beställning på handsprit och soppåsar. Oerhört glammiga inköp! ;P

Mmm.

Jag önskar att det gick att stänga av ångesten, och på sätt och vis finns ju ett relä för detta, men jag är inte redo att vrida på det riktigt än. Vissa handlingar ger MER ångest. Det får vila, lite.

KANSKE rollspel i veckan? Jag är skeptisk, men det hade varit väldigt kul faktiskt. Sitter i en annan grupp och försöker hitta datum som fungerar för alla inblandade i juli och 19 juli dyker hela tiden upp som förslag. Vänner, jag kan göra vad som helst i stort sett när som helst men 19 juli kommer att var så inferNALiskt dåligt för mig. Jag skulle kanske kunna tänka mig att spela rollspel då, men jag tror att all annan form av socialiserande kommer att behöva stå ut med en väldigt ledsen Carina. Jag inbillar mig att rollspel skulle vara en bra distraktion, men jag kan ju ha jättefel där –det märker vi. Just nu är det så svårt att hitta datum för att spela anyway så det är väl ingen större risk att 19 juli ens är på tapeten.

19 juli i år? 15 år sedan Anna dog. Ni fattar ju.

OKEJ.

Ha en fin dag, det tänker jag försöka ha <3 Jag hoppas att boken jag väntar på kommer snart också. Stephen King!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: