And she was

HEJ CARINA VAR HAR DU VARIT

Jag var varit sjuk! Inte corona, men en taskig förkylning vilket har inneburit halsont, trötthet och en rinnande näsa. Men nu är jag tillbaka i verkligheten igen — har ni saknat mig? <3

Min måndag hittills: Sov bra i nättras, mys-snoozade i typ en timme och trots att jag drömde en massa märkligheter så har morgonen varit fin. Kom till jobbet och fick träffa kollegorna (yay!) och fick även koll på alla saker jag gjort fel på som imorse var KAOSGUDAR och jag har fram tills nu slagits mot det mesta och hoppats på det bästa, och nu har väl i stort sett allt löst sig så …yay! Just nu är demonerna borta. Ångesten är stillad. Carina …nöjd, men väldigt försiktig.

Jag hatar att göra fel. Jag hatar att göra folk besvikna, och jag hatar när det drabbar folk som verkligen inte skall drabbas av att jag har gjort ett misstag. Det mest akuta problemet som uppstått till konsekvens av min miss gick dock att lösa, så vi kan ju SNACKA berg som föll av mina späda axlar där, liksom.

Diskuterar smidiga lösningar med  Toro just nu, en version av ett ticketsystem där jag kan slänga in allt jag behöver ha koll på istället för att skriva på papper och förvara på hög. Det kanske kan fungera. Jag vill inte göra fel, igen.

I alla fall.

Ikväll efter jobbet tänkte jag nog gå in till Nordstan för att besöka systembolaget. Jag fick ett presentkort där av Alex i födelsedagspresent, och ryktet säger att de nya grejerna Duckpond har släppt skall vara riktigt bra, så varför inte köpa hem lite nytt och spännande till Midsommar? :3 Får se vad jag kan hitta. Iiiih! :)

Det är varmt och jag är missnöjd. Men idag markerar halva året gånget, halva året kvar. Bara sex månader till, sedan är detta skitår över. 2021 blir väl säkert värre, det verkar ju vara trenden just nu, men jag är så förbannat trött på 2020. Är det inte helt sjukt att det om en vecka är ett halvår sedan Martin nästan DOG? Jag kan inte riktigt fatta det. Det är sjukt i huvudet, detta.

Okej.

Ha en bra dag! Jag har ont i nacke och axlar och fick tidigare höra att jag låter väldigt ung (”20?”) på telefon så det är mitt liv idag. Hejsvej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: