Kategorier
Meta Nörderier

Inte dragspel den här gången heller!

En FREDAG! Igen! Idag blir det rollspel och lite öl och sedan kanske en SOVMORGON, vem vet! Skall tvätta imorgon men det är ju först klockan 12, så hinner ju ändå få sova ut lite ifall jag vill. Kan. Kan, är kanske ledordet här, ändå.

2,5 timme kvar av dagen och strax kommer Johannes och Sven tillbaka från Risktvåan. Jag skall städa färdigt och fortsätta chilla, och när jag slutar skall jag ta mig in på stan för att besöka Buttericks och för att se ifall jag kan hitta ett par nya skor på Stadium eftersom jag promenerar sönder vartenda djävla par jag köper. Bra att gå mycket, synd bara att det sliter så förbaskat på skor.

Igår drack jag två goda öl, väldigt bra torsdagsgrej. Försökte mig även på att vaxa 1 ben (rimligt) men blev uttråkad, så jag skall ta hand om ben nummer två idag så att jag inte behöver vara Angelina Jolie :D

Allright allright allright allright

Ha en bra fredag! Det tänker jag ha, trots att det är grått och kyligt idag!

Byeeee~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *