Guld

Så gick en helg från vårt liv och kommer aldrig mer åter.

Vad har jag gjort denna helg? Jag har sminkat mig ^ (det är guld och grönt, filtret har blaskat ut färgerna lite), druckit vin, gått två mil i skogen, tittat på väldigt mycket Archer och Nailed it, lyssnat på musik, snackat skit, fått en massa dumma idéer, sneglat på den gröna klänningen som fortfarande bara hänger slängd över min provdocka för att jag är sur på den och även sovit ganska okej, ändå.

En lite udda vecka på gång, då det är röd dag på torsdag — det vill säga LEDIGT. Ingen aning vad jag skall ägna min lediga dag åt. Sova och se på Archer? Fortsätta side-eyea klänningen jag hatar? Förbereda linnet så att jag kanske äntligen får tummen ur för att sy den där underklänningen jag behöver ha? (om ett år, men ja, ändå)

Vi får se.

Det är 40 minuter kvar till lunch och jag är svinhungrig. Gick en mil före jobbet och har sedan dess ätit en banan, så det finns ju liksom utrymme för lite mat. Jag har med mig resterna av stekt ris med kyckling som vi (Martin) hämtade i Ale i lördags när vi var lite för bakfulla för att orka laga mat. På något vis tyckte jag i fredags att det var en bra idé att dricka 1 flaska rött (vilket var väldigt gott, dock!) och INTE ÄTA NÅGOT. Jag åt en liten lunch vid 15:00, men när jag lade mig vid tre på natten så hade jag bara fått i min någon näve popcorn sedan dess, så jag vaknade med en helvild huvudvärk som dock var ganska enkel att råda bot på med ett par mackor och lite apelsinjuice.

”Vad gjorde du under coronan?”
Ja tydligen så dricker jag bara en massa vin och sminkar mig trots att jag inte kan gå ut. Ibland gör jag även dumma saker som att hälla fejkblod i ögat vilket ju gör JÄTTEONT kan jag berätta, så det kan ni låta bli om ni nu också sitter uttråkade och vill ha lite spänning i vardagen.

Eh.

Ha en fin dag! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: