En titel

Så plötsligt var det torsdag! Vilken grej. Strax över fyra timmar kvar av dagen och sedan skall jag hem och dricka en torsdagsöl och typ …pilla naveln, eller något. Jag vetefan. :D

Igår kom jag hem och blev glad av att hitta det seriealbum jag beställde för någon vecka sedan i brevlådan. Det fick bli seriealbum och vin och bra musik och nedbäddad i sängen och Martin matade mig med lakrits, medan jag hade ont och hatade livet lite. Djävla mensvärk. Bättre idag! Lite småkänningar emellanåt men inte i närheten av hur ont jag hade igår.

Annat problem just nu: Känningar av benhinneinflammation för TYDLIGEN var det inte alls bra grej att jag gick ett varv runt sjön efter att jag redan gått en mil häromdagen. Därmed så tar jag det djävligt chill just nu, skall inte röra mig mer än jag måste så att jag inte överanstränger och får detta att flamma upp på allvar. Hepp. Saker som pågår simultant: Kroppen SKRIKER att den vill ut på promenad. Sluta skrika ditt dumma härke, det är för din skull jag inte går!

Nåväl.

På lördag är tanken att jag skall testa att sminka corpse paint så får vi se hur det GÅR. Det finns pepp, åtminstone! Förhoppningsvis blir det någorlunda så som jag föreställer mig att jag vill ha det också, annars får man väl …göra om. Sminklördag har iaf blivit en grej, det är väl tredje eller fjärde veckan i rad jag anstränger mig lite extra för att göra mig snygg. CARINA I CORPSE PAINT detta kommer att bli awesome! :D

Ehh… det var allt för idag!

Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: