Blåblodig

Men vad KUL att jag tydligen fick helt sjuk mensvärk idag??? Det räckte ju faktiskt inte med det jag hade i fredags, jag behövde MER jätteont så att jag är helt snurrig i huvudet för det är ju så himla fint och bra och gulligt <3 <3 <3

Har jag något annat att säga idag? Egentligen INTE, eftersom hela mitt djävla VÄSEN just nu är fyllt av blodröd smärta och jag mest bara vill skrika/gråta/gå hem, men om tre timmar har vi handledarkurs så innan dess skall jag göra mackor så heja miiiiiig det är så kul att sitta här och ha ont.

Annars är det väl bra, ändå. Sov helt okej i nättras, vilket jag ju inte får göra allt för ofta numera. Igår tog jag en kvällspromenad runt sjön och på hemvägen plockade jag gullviva som står hemma i en liten vas på spritskåpet, så jag får väl ta in mina blommor och sätta intill sängen när jag kommer hem ikväll eftersom kvällens plan för 100% är att bädda ner mig i sängen, lyssna på musik och vara ynklig :P

Nej men kul att vara kvinna osv :))))

Jag är nog roligare imorgon. Vi ger upp, här. Jag kommer bara att fortsätta gnälla annars :P

Hoppas att ni har en bättre dag än jag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: