Vilka blöta fötter du har!

Har svårt för att bestämma mig för ifall jag tycker att den här bilden är bra eller inte. Nu kör vi på den ändå, men ja. Skeptisk.

Det SPÖREGNAR just nu. Andra väder vi har haft idag: sol, hagelstorm. Det pendlar snabbt som sjutton mellan dessa tre, vilket jag bittert fick erfara under min morgonpromenad. Mina byxor har ju äntligen torkat, men skorna är blöta och kalla och vad det innebär för mina fötter skall vi inte ens prata om :< HATAR blöta fötter! Det är fan det enda jag tjatar om; jag dör inte av att bli blöt och kallt men jag vill verkligen bara ha torra fötter OM jag inte är barfota eller självman väljer att stoppa dem i vatten? UGH.

Igår köpte vi en ny madrass på IKEA och det var nog det bästa vi har gjort på mycket länge. Jag låg i sängen hela kvällen och bara gillade läget, och fick faktiskt sova helt okej i nättras också! Hoppas att även kommande natt ger lite vettig shut-eye, men vågar inte lita för mycket på det. Blir så besviken om jag ligger vaken halva natten sedan.

”Råkade” visst beställa lite kul öl igår + fick nyss sms från Systemet att ett par glitteröl jag beställt hade kommit in, så det finns ju en chans att jag får dricka lite kul grejer på torsdag :D Det är då också Valborgsmässoafton, vilket innebär att vi är lediga på fredag pga röd dag (woo!) så det skall bli fint med en långhelg, igen. Kanske jag kan lyckas fixa lite med något av alla dessa syprojekt jag fortfarande har på listan? :)

Ikväll skall jag i alla fall bara ligga i pyjamas i sängen och MYSA. Beroende på vädret skall jag cykla hem från jobbet idag, men om det haglar så ställer jag nog cykeln över natten igen och tar tåget hem istället. Mina stackars fötter..! :P

OKEJ ha en bra dag hejdå

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: