Kajan och pentagrammet

Jag är så sjukt sömnig, men annars är det helt okej idag. Det är torsdag och jag har en torsdagsöl på kylning hemma, bra grejer!

Idag skall jag cykla hem från jobbet. Jag cyklade ju hit igår men blev så oerhört stel och öm i ryggen pga klent as så jag lät cykeln stå kvar här över kvällen och tog tåget hem istället. Man får göra så ibland. Vägen hem idag kommer att bli tröttsam ändå, jag känner fortfarande av att ryggen klagar lite :P Får nog skippa att ta en promenad ikväll, bara chilla och dricka öl istället. Om man bygger ihop en massa sugrör till ett enda långt sugrör så borde jag kunna ligga i sängen och dricka..?

Men åh. Vårkvällarna är här! En av mina favoritgrejer på året. Allt luktar blommor och fåglarna kvittrar och luften är fylld av löften. Och corona, antar jag, men jag vill fokusera på det fina idag. Man får göra så.

Nåväl. Skall jobba vidare — jag har lite grejer kvar på listan över saker jag vill få gjort idag, så jag skall inte slacka :) finns det lite tid över skall jag försöka göra en POWER PLAYLIST att cykla till ikväll, se ifall det hjälper energin lite :D

Hejdåååå

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: