Drivans blommor smälta ned och dö

Vet ni vad?

Imorgon är det 8 år sedan jag träffade Martin för första gången!

Valborgsmässoafton 2012, en måndag, hade jag precis varit inom HR på Stream och hämtat papper för uppsägning eftersom jag fredagen veckan innan erbjudits jobb på Procera. Puh frågade vad jag skulle göra för firande och jag svarade att jag bara skulle sitta hemma och uggla med exet, och han tyckte det var en dum idé så han åkte från Göteborg till Helsingborg och hämtade mig, och väl i Göteborg fick jag träffa hans kusin; Martin. Och på den vägen är det.

Vi firar ju såklart ingen form av årsdag i samband med detta, men jag tycker om att tänka tillbaka på hur det var. Hur jag lämnade ett dåligt jobb och ett dåligt förhållande och en stad jag inte trivdes särskilt bra i och istället hamnade någonstans där jag mådde bra, både på jobbet och på det personliga planet. Åtta år är fan en riktigt lång tid?

Bästa Knipsis <3

Det är onsdag men imorgon är det både torsdag och fredag, eftersom det är kort vecka pga första maj. Ikväll efter jobbet skall jag hämta GLITTERÖL på systemet + se ifall jag kan hitta något kul åt Martin också, så imorgon blir det lite öl och skitsnack. Jag borde även vara SMART och köpa med mig lite vin hem, så att jag klarar helgen. Funderar på en bibba apvin, det är billigt men också gott. Jag dricker ju ändå bara slaskvin enligt Martin :P

Mamma ville ses lite på fredag, kanske ta en promenad ihop. Hon föreslog Vättlefjäll. Jag är på! :) Skall snacka lite närmre imorgon, göra någon form av konkret av det hela.

Handledarkurs ikväll, återigen med begränsad grupp. Dagen hittills har förflutit lugnt, jag har lite smågrejer som gnager lite i bakhuvudet men som förhoppningsvis löser sig själva. Det fixar sig på något sätt — i värsta fall får jag be chefen om hjälp bara :)

OKEJ. Ha en bra dag! Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: