Den bästa näsan

Blev ju klar med min mantel häromdagen, och den blev väldigt bra faktiskt. Jag är inte alls kass på att sy! :) Har efter en tids övervägande bestämt mig för att jag inte kommer att brodera en varg på den, istället har jag beställt ett mantelspänne med varghuvud på så jag tror att det blir himla bra ändå. Bra grej :)

Så igår gjorde jag väl det enda rimliga när man har sytt en ny mantel; jag tog den med upp i skogen och öh rollspelade Rödluvan öh. Jag hade till och med en korg med mig! Invigde mitt lilla mobilstativ och det fungerade helt okej bortsett från att det ju krånglar lite pga billigt skit, så jag skall se över att införskaffa ett lite bättre framöver, nu när jag vet att det fungerar bra med mobilstativ :)

Jag är trött, i vanlig ordning. Natten mellan lördag och söndag sov jag kanske 3 timmar. I nättras sov jag aningens bättre men fortfarande inte bra, och jag känner mig bara mer och mer urholkad varje morgon jag vaknar. Igår sov jag en liten stund på förmiddagen men hade en massa vakendrömmar och mardrömssyner så det var ju inte heller särskilt rogivande. Stressad.

I alla fall. Skall räkna på hur mycket tyg som behövs för överdraget till min tältsäng, och så behöver jag tvätta det svarta linnet så att jag kommer igång med tvättandet av det så att jag kan börja sy. Linneklänningar är fint att sy, det med. Det har varit så mycket ylle på sistone. Och jag behöver göra färdigt de hatade knapphålen men det lär ju inte bli något lajv i sommar ändå så vem bryr sig egentligen?

Ugh.

Cyklade hit imorse, segt. Frusen idag, det är regnigt och lite kallt ute så de här fina varma dagarna är för tillfället ett minne blott. Snart lunch, jag har med mig lite kött så skall fixa potatissallad eller något att ha till tänkte jag.

Jag är nog roligare imorgon, just nu är allt bara regn och måndag och trött och lite ångest.

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: