Benen är ett aj

Bättre idag. Ganska så rejält mycket bättre, faktiskt. Det enda som för tillfället inte känns riktigt bra idag är att med tanke på hur djävla TUNGT det var att cykla hit imorse pga träningsstelhet sedan i måndags så kommer hemresan att vara fruktansvärd :D

Igår gick jag 28k steg. Det var fint. En bra morgonpromenad (som jag dock inte minns i stort sett något av? hm.) och sedan en bra kvällspromenad, då jag lyssnade på senaste avsnittet av Flashback Forever och fulgarvade mig genom Surte och Bohus. Man behöver sådant :)

Sov aningen bättre i nättras, vilket  var fan. Trött på att inte få sova vettigt. Vi skall eventuellt åka till IKEA när de öppnar på lördag för att köpa en ny bäddmadrass till sängen, så kanske det blir lite bekvämare? Hatar verkligen den här sängen, saknar sönder efter min som just nu står inlåst i magasinet. Den är ju för stor (sade flickan). Min, alltså. Den går inte in i sovalkoven, så vi får liksom fortsätta med den här kassa sängen som Martin ju har haft i typ 20 år? Yikes.

Allt blir bättre när vi väl får tag i en större lägenhet.
När nu det blir.
Coronahelvete.

Sy ikväll? Vi får se. Ryggen är så stel efter morgonens cykelfärd, så jag vet inte alls hur kvällen ser ut. Hade velat ta en kortare promenad, bara för att få röra lite på benen också. Öh. Utöver det man rör på benen när man cyklar, alltså. Då rör man ju ändå benen VÄLDIGT mycket. Man skulle kunna säga att benen är det man använder mest av allt, när man cyklar. Det kan man ju. MEN jag gillar ju promenader, och jag gillar dem särskilt mycket nu när det är ljumma vårkvällar med blomdoft och fågelkvitter och allt ändå känns ganska hoppfullt.

Förmodligen blir jag dock bara liggande på sängen och suckar och pustar :D

Vi får se.

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: