Men dog du?

Friendly neighborhood Zombie var ute och sprang igår, pew pew! I regnet! Fem kilometer. Backar! Fixade sedan ringningen på min klänning och började dra lite i att få till en rimlig snörning men blev så matt på hela skiten när det inte alls blev som jag ville så jag tog en paus från det och skall fixa färdigt ikväll istället. Sykväll! Wooo!

Intervaller imorgon, och tvättpass. Eller så flyttar jag tvätten till fredag istället. Eller lördag förmiddag, vi får se. På lördag eftermiddag skall jag till MamJan och titta på hockey, så då tänkte jag ha kommit såpass långt med den gröna klänningen att jag kan fälla sömmar på den medan vi tittar. Därav bilden från medeltidsveckan här ovan! Den gröna huvan som är i SAMMA FÄRG! Kontext! (fun fact: bilden är tagen när jag äntligen började känna mig mänsklig igen efter att ha spenderat dagen åt att vara så bakfull att jag trodde att jag skulle dö) 

Fan vad jag passar bra i skogsfärger alltså. Helt galet!

Idag har solen gassat utan avbrott och det är så HIMLA mysigt. Glad receptionist bligar ut i solen och lyssnar på mysig, glad vårmusik. Har även tagit fram mitt gummiband så att jag kan TRÄNA lite pga vi åt tårta på lunchen (vilket även har inneburit att kollegorna (och jag) vid upprepade tillfällen under förmiddagen skanderat ”tåååta! tåååååta!” som man ju gör. öh) så det går bra nu :) 

Jag har kommit på ett sätt att konstruera byxor som borde fungera, så nu behöver jag få tag i en massa bra, smidigt skinn. Eventuellt kanske man kan önska sig lite i födelsedagspresent? Det är lite över en månad till min födelsedag och även fast jag hatar att bli äldre så är det ju niez med presenter SÅ.

Men ja. Fin dag! Tårta (tåååta), solsken, syplaner. Bra. <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: