Bling

Glad Alla Hjärtans Dag på er! Det är fredag och jag har lite mindre än två timmar kvar av dagen. Om en timme kommer en elev som skall göra ett förberedande teoriprov hos oss och jag är i stort sett färdig med städningen så jag kommer inte att behöva väsnas så mycket under tiden vilket såklart är en fördel :) 

Igår kom paketet jag ivrigt väntat på i ett par veckors tid och jag kommer att behöva labba lite för att få grejer att sitta som jag vill mennnnn det har potential! 

Intill min högra arm har jag ett glas vatten som står precis ovanför ett el-element. ÄR DETTA SMART? Nej. Jag skall nog flytta grejer så att jag inte riskerar att avrätta mig själv mitt under pågående arbetsdag. Jag menar, hur skulle det se ut? Inte särskilt bra, that’s how!

Vad långsamt dagen går? Jag vill bara att klockan skall bli två så att jag kan skutta till tåget och komma ut i skogen! Så många peppiga och bra grejer just nu; skogspromenad idag, sy ikväll, klappa brorsdotter imorgon, sy på söndag <3 Jag gillar’t! Jag kan öh eventuellt ha beställt lite mer tyg pga det var jätterabatt och jag kände att jag kan behöva en över- och en underklänning till. Sådär som man gör, liksom. Öh.

Jag sprang igår! Intervaller! Nästan fem kilometer, men det får duga. Det är bättre än förra gången och det är ju det man får ha i åtanke när man känner sig kass. Jag blir bättre ju mer jag gör detta, så är det bara. Ofta kan jag undra över hur annorlunda det hade varit att försöka träna ifall jag INTE förstört min kropp i tonåren med ätstörningar och whatnot, men det kommer jag ju aldrig att få svar på. 

såatteh. Ha en fin dag! Hejdå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: