Roll for initiative

Det var ju för fan minusgrader ute igår kväll när jag skulle ut och springa? Lyckades ta mig tre kilometer innan kroppen sade ifrån, och det får duga som en mjukstart. Nästa vecka kommer jag längre, det är så det fungerar :) Problemet med att springa tre kilometer hemifrån i minusgrader är att jag sedan måste GÅ hem tre kilometer i minusgrader. KALLT. Huttrig frysgoblin duschade sedan i cirka fyra år, och efter det var jag väl lite mer människa igen. 

Idag har varit en bra dag, men jag har haft lite ångestmonster som smugit runt i bakgrunden. Varför? Ingen vet. Just nu känns det okej dock, och jag har en timme kvar av arbetsdagen och sedan skall vi titta på hockeyn. Frölunda – Brynäs, misstänker att mamma kommer att vara väldigt chattig ikväll :P Kanske en öl till hockeyn, vi får se. Det har inte blivit så mycket öl på sistone, av förklarliga skäl. 

Seg och varm just nu. Har frusit större delen av dagen men nu är jag istället lite för varm. Kul med balans hörni! Jag har också pratat väldigt mycket idag så är lite öm i halsen. Jag oroar mig att det är en förkylning på gång igen, men tror att det bara är att jag sovit ganska illa de senaste nätterna + det är svinkallt ute. HOPPAS. 

Så öh… Jag har väl inte så mycket mer att komma med idag :D Jag hoppas att postgudarna älskar mig så att mina paket kommer idag (eller senast imorgonnnn) men vi får se. Plan för kvällen: 1. kolla posten, 2. kolla hockeyn.

KEJ. Hejrå!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: