Ljung

Som Lost Horizon en gång chantade; Today is the day! Jag skall SPRINGA för första gången på cirka tusen miljoner dagar, så ni kan ju gissa hur bra det kommer att gå :P Men jag skall springa ändå, hur dålig jag än är. Det är ~115 dagar till Göteborgsvarvet och jag måste verkligen få denna lelle kroppen i form nu om jag skall klara det, yikes!

Jag väntar på två olika smycken på posten (ansiktsmask + örhängen) och om gudarna tycker om mig så kommer de redan idag, men mest troligt är de i alla fall hos mig innan veckan är slut. Otålig? Lite!

Klänningen går framåt men ser fortfarande ut som en potatissäck med ett rep runt och jag hatar den ganska hårt just nu. Förhoppningsvis blir den bra när den väl börjar bli …well, en klänning, men vi får se. Annars bränner jag skiten och dricker vin och gör något annat istället. Tyg är inte det dyraste i världen och de har fan helt okej linnetyger på IKEA till och med? :D

Jag har knas på den vänstra hornhinnan idag, och just nu känns båda ögonen väldigt trötta/ömma, men det går över hoppas jag.

Ikväll är det handledarkurs så jag skall alldeles strax få tummen ur och förbereda mackor :) Resten står redan färdigt — det har varit en lagom lugn dag så bra för lite planering och lugnt iordningställande.

OKEJ HEJDÅ HA EN BRA KVÄLL själv skall jag dö i motionsspåret

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: