Grmln

Det är så himla kallt nu, dock? Eller ja, just NU sitter jag iklädd benvärmare och en stor kofta precis intill ett element och har just druckit en kopp te, men IMORSE. Yikes!

Handledarkurs om en timme och allt är förberett och klart inför det. Slutar om två timmar, ikväll blir det intervallträning är planen trots att jag HATAR INTERVALLER, men det är bra träning och man blir snabbare och uthålligare och bla bla bla så jag skall ge det ett försök. Helst vill jag ju bara mata 6-7 lagom kilometer, men ja. Jag har redan gått 15k steg idag pga långpromenad imorse, så jag skall lägga upp passet så att jag är hemma när jag sprungit färdigt så hinner jag kolla lite på the Office och chilla innan jag skall sova :)

Onsdagar är basically torsdagar eftersom fredagar är så korta, och jag har gått runt och trott på riktigt att det ÄR torsdag idag, vilket kommer att göra morgondagen lite lätt awkward. Imorgon skall jag för övrigt tvätta, vilket verkar vara en bra grej eftersom jag i måndags när jag skulle träna lyckades hitta EN sport-bh efter att ha letat som en idiot, så frågan är ju hur jag skall lyckas springa ikväll såatteh. Ligger alla mina sportbhar i tvätten eller har en gremlin ätit upp dem? Ställer nu de VIKTIGA frågorna!

Har jag sagt att jag inte ätit godis på 10 dagar? Det låter inte mycket men alltså, jag sitter omgiven av godisskålar hela dagarna och är en typisk tristess-snacksare, så så fort det är lite segt i receptionen så tar man ju ett par bitar. Men nu är det 10 dagar sedan jag sist åt en godisbit och vad det känns bra faktiskt :D Jag tycker inte ens om godis?? Det är bara ett idiotiskt sockerberoende som jag nu börjar ta mig loss lite från. Det är såklart socker i maten man äter osv, men man skall ju inte ditcha socker HELT, det behövs ju ändå. Men godis känns så sjukt onödigt, så jag äter lite frukt (eller som idag; en gurka) istället. Vuxenlajvaren! :P

Lajv ja. Blir det lajv nästa sommar eller inte? Allt känns fortfarande lite oklart. Jag har ju iaf en del fräna kläder på g så om inte annat får jag väl vara pimpast på Medeltidsveckan liksom. Något blir det ju av det, i alla fall. Jag klippte ju av halva kjolen på den röda klänningen jag sydde i tid till årets medeltidsvecka (ni vet, den där jag hatade hela vägen genom?) för den var lite lång och nu kan jag ha byxor under och FÖRHOPPNINGSVIS se ball ut. Behöver bara hitta byxor att ha också :D Skinnbyxor är ju planen :) Skall besöka lite secondhand när jag har tid — den här fredagen skall jag över till Rigmor efter jobbet och på kvällen skall jag ut en sväng.

OKEJ ha en bra dag osv!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: