Rödkalla kinder

Moget att tåget jag skulle ta imorse var INSTÄLLT. Tur då att det 1. var vrålfin frost ute och 2. jag hade kameran med mig. Woo!

Ikväll på vägen hem skall jag först inom H&M och köpa en hattgrej inför Halloween och sedan har jag ett paket att hämta ut på Coop — den krona/tiara jag har köpt att ha på lajv. Woo! Kanske kommer lite selfies på det VEM VET, mest troligt inte för jag blir tydligen skitful på kort numera??

Sedan skall jag springa! Det blir bra. Det är ganska så kallt ute men det är så skönt att springa i, och så väldigt skönt när man tar en lång, varm dusch efteråt. …Woo! :P

Så ja, jag har i alla fall en relativt rimlig halloweenoutfit planerad för torsdagens arbetsdag. Man kan ju inte riktigt vara hur extrem som helst med det där när man skall sitta i en reception i åtta timmar och REPRESENTA, så planen är att vara häxa med en spindel på huvudet. Öh.

Det kommer bilder, antar jag?

Riskettan är i full gång, jag har två timmar kvar av dagen och det är ljust och fint ute.

Igår fyllde mitt körkort fyra år, för övrigt? Skämtade och sade att fyra är cirka hur många gånger jag kört sedan jag skaffade det, men det är ju lite fler än så faktiskt. Borde ju dock köra oftare än jag gör, men det löser sig. Lärarna erbjuder mig hela tiden att få köra deras bilar men jag är ju så töntigt nervös kring sådant där :D

Nåväl. Jag har mail att svara på och lite grejer att styra upp innan det är dags att röra sig hemåt.

Ha det bra! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: