En bild på mig och Lotta får symbolisera kvällen med Mia för det är RIMLIGT

Landskrona, alltså? Jag känner lite sådär i retrospekt att jag kanske aldrig givit stället en ärlig chans, trots att jag ändå bodde i Skåne i typ 11 år. Det finns en del gator som är lite mer läskiga att gå på som ensam tjej med massa väskor sent om kvällen, det finns också väldigt vackra byggnader och torg. Har spenderat kvällen på Speaker’s Corner med Mia och Johannes och vilken himla bra mat de hade där? Käkade burgare, no ragrets!

Resan hit igår gick bra, men var lite lagom trött i armen efter att ha dragit min relativt tunga resväska 3 kilometer med en svintung ryggsäck på ryggen. Det känns i armen idag, änna.

Utbildningen är hittills väldigt bra! Har fått svar på typ alla mina frågor och lärt mig MASSOR, även fast en hel del av det som tas upp är saker jag redan lärt mig på egen hand. Lyckades även SJÄLV lösa ett av problemen jag har slagits mot den senaste tiden, woo!

Idag fyller mamma 60 så jag ringde henne och sjöng när jag gick hemåt efter utbildningens avslut förut. Har även skickat blommor och ett kort, och åtminstone blommorna hade kommit fram :) Kortet kommer väl. Imorgon eller något..? Det stod på brevlådan att de skulle tömma 13:00 men vafan, PostNord är ju djävligt jiffy så fan vet om kortet fan fortfarande ligger kvar på lådan trots att jag postade det 12:45 igår.
Tur att jag hade skickat blommor.

Jag har haft en bra dag och jag ser fram emot att hänga med TORO imorgon!

Wooo!

Men alltså hörni, så himla fint att få snacka en massa skit och skvallra med Mia ikväll? 5/7 would recommend this kväll! <3

Imorgon har jag utbildning 08:00 – 13:00 och sedan tar jag mig mot Lund med alla mina svintunga väskor. VARFÖR HAR JAG INTE FOLK SOM BÄR MINA VÄSKOR ÅT MIG. Det är en bra fråga.

Klockan är halv tio så jag skall väl slänga ner allt mitt shit i väskorna igen och sedan sova. Jag har en nittiosäng här på hotellet KRONAN i Landskrona och det känns fan som att jag skall ramla ur hela tiden. Sängen hemma är 120, MIN säng är 160…

Ha en fortsatt fin kväll! Jag skall se ifall jag kan få lite viffi hos Toro imorgon så kanske jag får till en ”vettig” (AHAHAHAH) blogg då också :D

Ha det fint!

(jag har druckit öl vad fan förväntar ni er) (det var två öl) (den ena var hazy)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: