Kategorier
Meta Nörderier Squeee

Det veka köttet

Alltså, god fucking jul till mig när jag kom hem i fredags och efter mycket om och men äntligen tog fram mitt linnetyg för att sicksacka och tvätta skiten (vilket är cirka det tråkigaste som finnssssss) bara för att upptäcka att jag redan HAR sicksackat och tvättat det :D Wooo! Jag sydde istället in den där nya kjolen jag köpt som är för stor, så nu sitter den perfekt, nöjd chey!

Sedan blev det tvätt, öl och drag race, vilket ju faktiskt är ett himla rimligt avslut på jobbveckan. Igår blev det rollspel (wooo!) och SVINSENT hem pga missade tåget pga idiot, men det löste sig via en omväg via Angered (eep) som jag lyckligtvis överlevde. Heja!

Idag BORDE jag ha varit bakis men klarade mig tydligen från det, så jag borde väl springa ner till Coop och köpa en trisslott men orka.

Jag och Eva har varit uppe i skogen en sväng, och sedan jag kom hem så har jag mest tittat på Moviebitches och ätit godis. Också det ett himla rimligt avslut, fast på helgen den här gången då :)

Kommande vecka är ganska chill? Jag skall hänga med mamma på fredag, annars har jag inget direkt planerat tror jag. Kan i alla fall inte komma på vad det är jag i så fall HAR planerat, så just nu lutar jag mest åt att fixa matsäck och ta en redig djävla långpromenad i Vättlefjäll i helgen. Ta med kameran, lyssna på bra musik (som just nu — lyssnar på Storm – Nordavind och surar lite över att den liksom inte finns eller kommer att finnas på Spotify) och ba …chilla runt. Spana på hösten. Andas. Bra grejer! I synnerhet att andas, det kommer man ju ganska långt med :)

Men ja. Rollspel! Jag spelar konservburken Liesl Rabe (ville egentligen köra på Liesl Stauss men det är ju en lajvkaraktär jag spelade på Dunkelherz så hade varit lite för knäppt) som mest av allt vill byta ut alla sina köttsliga kroppsdelar till shiny metal stuff istället (spelar Explorator = Tech priest; All Hail the Omnissiah!) och det får vi väl se hur det går med :D

NÅVÄL.

Ha en fortsatt bra dag och helg! Jag skall eventuellt tända ljus och LÄSA LITE, men risken finns ju att jag fortsätter att kika på Moviebitches istället :P Det går bra det med!

Jag hoppas att mitt mönster dyker upp nu i dagarna så att jag kan få börja sy, för den delen. Blir alltid glad av mina små projekt :3

HEJDÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *