Måndag

Den här bilden är från i torsdags men jag tycker att den just nu symboliserar min måndagskänsla ganska bra :P

Solen skiner och på väg till jobbet hanns det med både senast My Dad Wrote A Porno och ett avsnitt av Rollspelsklubben — förstnämnda var roligare förra måndagen, sistnämnda fick mig att vid ett tillfälle göra ett VÄLDIGT konstigt frustskrattande ljud som fick en tant att vända sig om och titta på mig.

Ikväll är det tvättid och jag hade först tänkt springa men bestämde mig sedan för att jag istället springer imorgon + på torsdag (och med Ricard i helgen, om vi lyckas få tid till det :)), så behöver jag inte känna mig stressad över att hinna med allt. Då kan jag till och med köra en maskin med handdukar och sedan ta en promenad medan de tvättas, vilket hade varit skönt :)

Jag tror vi kör på det, faktiskt.

Men ja. Min måndag blev VÄLDIGT måndag tidigare, och även fast den grejen har löst sig (~ish) så är jag ändå lite ur balans just nu. Då är det tur att solen skiner och jag har bra musik att lyssna på, faktiskt :)

Lön om två dagar (wooo!) och tills dess överlever jag :) Har lite grejer jag vill köpa från Korps så får se ifall jag slår till nu när det kommer lite pengar — vill bland annat köpa rött ylle för att sy en kort, röd mantel/kåpa som jag kan ha till min av misstag väldigt disneyfied medeltidsoutfit i blått och gult, och behöver även fler ringar till huvan så tänkte passa på att ta det samtidigt. SmartChey84.

Mycket promenader just nu och kvällspromenaderna är nästan de bästa, med vantar och mörk musik och svårt att se och plötsligt befinner man sig någon helt annanstans för att tankarna får fritt spelrum. Det gör mig väldigt nöjd, faktiskt. Det blir en promenad ikväll också <3

okej hejdå ha en bra dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: