Kategorier
Meta Nörderier Squeee

Jan Bengtsson, brandman*

Hej hå och en flaska med rom! Eller ja, kanske inte såhär på måndagsmorgonen, men …en flaska rom i ÅTANKE, om inte annat.

Det är måndag, solen skiner och jag FRYSER. Jag försökte få i mig en kopp te men timingen var lite off så här satt jag och försökte dricka samtidigt som telefonen ringde och det började trappa in folk som vill betala/boka/prata om saker. Nu är teet kallt och jag MED. Vadfalls!

Jag är hungrig också, nu när jag ändå är i klagartagen. Men jag har lunch om en halvtimme så förhoppningsvis blir allt bättre sedan :) Jag kan dock säga att skulle någon helt random komma in och attackera mig på jobbet just nu och jag lägger min hand på deras mage så DÖR den personen pga jag är verkligen iskall. Endå bra vapen, osv.

Igår beställde jag en vrålsnygg teeshirt TROTS att den bara fanns i mansstorlekar. Ibland är motiven så snygga att man inte kan stå emot, även fast jag vet att manströjor sitter så himla kasst på mig. Jag har för smalt axelparti och för breda höfter för att det skall fungera, men ja. Minns fortfarande med förfäran (nåväl) när jag skulle hålla tal på IGE Day på *host* och fick stå där i en väldigt illasittande mansteeshirt och berätta för unga tjejer hur kul det är att vara tjej i en mansdominerad bransch. Visst, kul jobb — men tro för guds skull inte att ni får kläder som sitter som de skall :D

Det var en bra helg och hittills ser det ut att bli en bra vecka. Jag har lite småångest över en grej men hur det blir med den får jag svar på direkt efter lunch så öh det blir väl bra ändå, tänker jag? Mitt i när jag satt och började jaga upp mig över detta så damp förfrågan ner på Facebook angående den här rollspelsgruppen vi satte ihop på fyllan på Medeltidsveckan så jag gick ju väldigt snabbt från ”ughhhhh jag vill inte” till att pipa till av glädje för FUCK ME vad jag saknar att spela rollspel? Det är verkligen jättelänge sedan sist! Sistgång var väl när jag spelade Vampire med Mia och Samir och Alexandra, med Josef som spelledare? Bra grupp pga djävla fin mat (tack Samir <3) men mindre kul spel pga sjukt railroadat. Det känns som att de spelmötena mest spårade ur i att dricka vin, klappa kattungar och äta dessert. Kanske bäst så :D

Å andra sidan försökte jag ju spelleda två grupper efter det, men det räknas inte. Dark Heresy, två olika grupper men precis samma äventyr.

Vet ni vad jag saknar? Warhammer Fantasy! Det är banne mig en djävligt stabil modul, och jag gillar spelvärlden. Men nu skall vi spela Rogue Trader och det har verkligen potential! Jag saknar dock mina tärningar (de ligger *någonstans* i magasinet) så jag får se till att köpa nya och hoppas att de ger bra spel :)

Spelgrupper jag saknar:
Warhammer Fantasy-gruppen
Call of Cthulhu-gruppen
Kult-gruppen*
Dungeons & Dragons-gruppen

Så sjukt mycket dumma äventyr och idiotidéer :D

Host.

NÅVÄL.

Håll tummarna för mig efter lunch, att det blir det BRA alternativet i valet mellan bra och dåligt. Jag har verkligen inte ork att försöka reda upp det hela ifall det blir det dåliga, men å andra sidan är jag ju ninja på detta så det LÖSER SIG väl ändå. Faktiskt.

Ha en fin dag! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *