…I was also an incredible pair of legs*

Casually mentions att jag sprang en mil igår kväll som att det är no big deal. Hellooooo!

Tre timmar kvar av denna korta arbetsdag och sedan skall jag ta bussen till Jönköping för lite kvalitativt lillebrorshäng och Sannahäng! Det skall bli himla bra, faktiskt :) Här i Göteborg SPÖ-djävla-regnar det så vi får väl se ifall jag åker till bättre eller likvärdigt väder.

Jag har sytt färdigt och har nu ett projekt jag kan bocka av listan av saker jag villhöver hantverka just nu :) Ja, det är väl mer vill än behöver visserligen, men nu fick jag en förfrågan att hjälpa till att framställa en outfit till Halloween åt Puh, och det är ju mer ett ”behöver” göra eftersom det finns både ett behov och en tidsram att hålla sig inom. Det ligger just nu högst på listan över prioriteringar vad gäller mina kommande/pågående projekt, men kan heller inte göras något åt innan det har införskaffats material och en viss måttagning har gjorts, så jag pillar nog lite på ringbrynjehuvan så länge :)

Jag har beställt en rävsvans eftersom jag och Eva vill ut och ta kort i huldreskogen jag hittade, så vi får se ifall svansen hinner komma innan vår planerade photoshoot nästa helg. Ni får hålla tummarna, bitte! <3

I alla fall så sprang jag ju alltså strax över 10 kilometer igår, vilket kändes himla fint faktsikt! Nu har jag dock ont i benet, känns som benhinneinflammation så nu blir det vila ett par dagar tills benet är snelt igen. Tog därmed INTE med träningskläder hem till Zzucken nu, det blir istället utmaningen ”gå så lite som möjligt”  fram tills åtminstone söndag, känner jag. Jag fick ju en bula på smalbenet på Medeltidsveckan som fortfarande ömmar och liksom känns, och den började värka som fan när jag sprungit klart igår. Kul med motion hörni :)))))

Fast det är det. Fy fan vad jag är glad att jag är igång och springer igen, att jag är tillbaka på ganska många kilometer per pass och att jag faktiskt GÖR detta. Vissa kvällar hade det varit så himla lätt att bara sitta kvar inne och tända ljus och lyssna på Loreena McKennit istället, så att ändå snöra på sig löparpjucken och sticka ut är något jag faktiskt dunkar mig själv i ryggen för. SÅDAN ÄR JAG.

OKEJ. Nu skall jag städa och fixa här så att det ser bra ut innan lärarna kommer tillbaka om 90 minuter. Eftersom Daniel bara hade en morgonlektion idag och Eva är ledig och Ingemar är med Sven och Johannes ute på Risktvåan är jag HELT ENSAM här. Skall jag våga spela lite black metal i min ensamhet..? Vädret säger ju att ingen kommer att komma in spontant idag ;)

Men nej, jag fortsätter att spela jobb-kosher musik så blir det inga konstigheter OM någon plötsligt står inför dörren och vill ha hjälp. Jag är bra på det viset :)

Ha en fin dag! Skall försöka se till att blogga i helgen också trots att det blir via mobilen :)

*“If they ever ask about me, tell them I was more than just a great set of boobs. I was also an incredible pair of legs” -Elvira

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: