Kategorier
Kreativt skapande Meta Nörderier Squeee

Prinzessin

För en vecka sedan var jag i Visby och just DÅ såg jag ut SÅHÄR ↑

Tyckte fruktansvärt bra om det här fåniga hårsmycket men det tappade jag ju helt random bort näst sista kvällen på vägen hem (efter att jag tappat det två gånger men hittat och plockat upp) så nu har jag beställt ett NYTT.

Mina ringar har kommit och igår köpte jag tänger så ikväll skall jag djävlar i mig börja bygga :D PEPPEN!

Störtsomnade efter tvätten igår kväll så jag fick sova 10 timmar inatt, hur himla lyxigt var det! Rätt svar: JÄTTELYXIGT. Är ändå svintrött idag, men det är nog snarare för att jag sovit för mycket än tvärtom ;)

Hittills väldigt bra dag på jobbet. Tre timmar kvar tills jag skall hem (och bygga) och jag känner mig väldigt tillfreds. Den här veckan (host fyra dygnen) i Visby gjorde så himla gott, ändå? Jag villhöver åka tillbaka, umgås mer med mommo. Jag vet inte hur, bara. Det här med att jag saknar boende är en svår grej, och jag vet inte riktigt hur jag skall få det att gå ihop ekonomiskt. Det är också lite av en issue att jag ju inte kan vara hos henne *hela tiden* så behöver även liksom hitta något annat att göra… Det löser sig väl. Jag vet inte, det kanske finns folk som är chill med om jag bor hos dem — jag får fråga på Facebook när jag väl börjar få ihop en plan kring detta.

Har börjat snegla lite efter en fin klänning att ha när jag och Martin skall gå ut och äta om två veckor. Sju år är ju ändå fint, och en av de här magiska talen. 7 svåra år? Tiden med Martin har varit 7 ljuva år. Jag vill ha 7 gånger 7 år till! Simsalabim! <3

Om två veckor firar jag ett år på trafikskolan. Det är också fint. Allt är så himla FINT just nu, hörni? Vi borde kanske slänga iväg mig till Visby lite oftare :D

Ha en bra dag! Jag skall BYGGA så ja jag kommer ju att ha den BÄSTA dagen! (kvällen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *