Den här ölen borde ju vara döpt efter mig men det var den inte så jag skall ringa kungen och klaga nu

Öl med Eva igår! Jag drack denna zombie-NEIPA och en öl med Streetfighter-tema och den har jag redan postat bild på på Facebook och whatnot så jag tänker inte upprepa den här :D

Det är fredag, det är 2,5 timme~ish kvar av arbetsdagen och när jag slutar skall jag ta mina blöta fötter och gå in till stan och köpa HELA, TORRA och inte HELT UTSLITNA skor så att jag kan yeeta mina nuvarande pjuck åt helvete, som man säger. Sedan skall jag hem och göra mig vacker inför kvällens middag med Krabbmeister <3

Himla trevligt med öl- och hantverkshäng med Eva igår :) Vi bestämde oss för en sleepover på lördag (öh imorgon) då vi skall se Event Horizon och Mumien 2. Woop! Då blir det mer hantverkande, lite drinkar och typ …chips! Men först skall jag som sagt var städa hemma, såvida nu inte Martin bestämmer sig för att stanna hemma från grejen han skulle iväg på.

Tog just allergimedicin och skall ta ett piller till imorgon, samt komma ihåg att ta med min allerginässpray + hudkräm till Eva imorgon pga jag får ju typ utslag av hennes katt?? Himla dum grej faktiskt, det är väldigt fin katt och jag vill KLAPPA gaaah.

Jag är ju också känd som idioten som klappar fluffy animals trots att jag liksom är allergisk mot det, så jag vet inte om folk borde ha sympati för mig eller liksom …slänga mig från ättestupan eller något.

Jag skall fixa alla smågrejer som skall göras på skolan i tid den här veckan; förra veckan hade jag plötsligt tjugo minuter på mig att göra ALLT och det var ju bara korkat samt dålig planering. Jag dammsög allt igår så skall strax städa av toaletterna och sedan bara skura, så är jag ju typ klar. Vilken grej! :P

Om en halvtimme kommer lönen också så då skall jag betala räkningar så att det är gjort :)

Men ja. SNART NYA SKOR. Vem hade kunnat ana att en milslång promenad om dagen skulle slita på skor..? (alla)

HEJDÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: