Kategorier
Meta Nörderier Öl

Brewfest

Strax över en timme kvar av dagen och sedan skall jag hem och ta en torsdagsöl och fortsätta bygga på mina ärmar, är planen! :)

Det har varit en bra vecka. Jag är glad över att det fortfarande är ljust ute på kvällarna, och jag ser (med viss bävan!) fram emot mörkare höstkvällar inom kort. Jag skall se till att få tummen ur och fixa färdigt hemma i sovrummet så att jag kan ha tända ljus och höstmysa varje kväll när jag kommer hem från jobbet så kanske det blir lite mer uthärdligt :)

Har hittat en (blåtands)högtalare jag vill ha. Den kostade 599:- för bara några dagar sedan men nu kostar den 799:- och det finns en viss ÅNGER att jag inte passade på innan den blev dyr. Å andra sidan innebar det att jag och Martin hade råd att ta med oss smågruset och kika på dinosaurier på Universeum och DET var ju himla fint, faktiskt!

Jag funderar på att köpa en ny vinterjacka. De jag har är så otympliga och börjar bli väldigt slitna — den jag kikar på är gul (woo!) och verkar vara en sådan där som sitter väldigt snyggt. Skall fundera lite till, sedan …slår jag nog till :P Varm OCH snygg? Jag kan gilla det, faktiskt! :)

Jag såg en väldigt söt liten hund när jag köpte fisk åt Martin förut. Det blev jag glad av! Nu lyssnar jag på Billy Idol och känner mig mest ganska varm (inte pga Billy Idol haha) så det skall bli skönt att dra på sig mysbyxor och ett linne istället när jag kommer hem sedan :D Martin ville tydligen att jag skulle gå till apoteket åt honom men nu när tågen går de tider de skall igen så är det ju bara en kvart senare hem så det kan jag fixa :) #snällsambo

Eftersom jag VERKLIGEN inte har råd att åka till Stockholm och se Luca Turilli och Fabio Lione (snyft) så åker jag istället till Zzucken och Zzanna den helgen. Då har de bara en månad kvar till bebis! Vilken grej! :D De har bett mig sy ett babynest åt dem så det skall jag ta med då är tanken :)

Ricard frågade om jag tänkte börja spela WoW nu igen när de re-releasar Vanilla och som jag sade till honom så vore det ju lögn att påstå att jag INTE är sugen men jag vet också att om jag börjar spela så fastnar jag i det igen. Jag har inte längre tid eller ork (eller lust!) att spela 7 dagar i veckan liksom, och det är verkligen all or nothing om jag börjar spela WoW igen. Det får fortsätta vara ett fint minne, liksom. Det är ändå sju år sedan jag slutade spela nu och jag saknar vad det VAR, inte vad det blivit. Jobbigt, ändå. Jag har lagt så mycket tid och kärlek och pengar på det och så blev det bara trams av allting. :P

Nästa helg skall vi fira mamma som fyller 60 i början av oktober :)
Den här helgen skall jag pyssla och dona lite, har en del projekt att böka i och behöver även försöka få lite ordning i sovrummet som sagt var. Skall även träffa mamma på söndag är tanken! :)

HA EN BRA DAG HEJDÅ

Ett svar på ”Brewfest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *