Solregn

Uppdatering på foten: iz still pAin. Fast det är nog lite bättre idag tycker jag, och det röda har bleknat så nu kan man i stort sett inte SE att foten är ledsen i ögat. Ändå något!

Det enda jag vill göra just nu är att gå ut och gå. Gå ett par mil. Vandra, promenera, spatsera, ta mig framåt. Lyssna på poddar medan gruset knastrar under sulorna. Men istället får jag fortsätta att vila och hoppas att min fot tillåter att jag rör mig som vanligt om ett par dagar igen, kanske.

Plan för kvällen: Försöka komma någonvart på den här medeltidsklänningen jag helt random var tvungen att börja sy på och sedan fullkomligt övergav?? Den är liksom halvklar. Jag behöver rätta till storleken lite kring midjan (den är för stor), sy snörhål och sätta i ärmar och sedan bara fålla allting. Det är ett jättebra projekt att sitta med på jobbet just nu när det är så lite att göra pga sommar, så om jag får tummen ur ikväll så har jag något kreativt att göra mellan samtal, mail och besök imorgon.

Det blir bra.

Jag är trött idag, men jag har inte sovit jättebra de senaste nätterna. Skall se ifall jag kan komma i säng lite tidigare ikväll och kanske vara lite piggare när jag vaknar imorgon. Vi skall ha Handledarkurs imorgon så det är ju full rulle här efter 17:00.

Tre timmar kvar av dagen. Sedan tänker jag köpa räkor och bröd för jag vill ha räkmacka!

HEJDÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: