Rödhövdad

Det har varit helg och jag är NÖJD! I fredags en lite kylig men annars awesome picknick vid sjön med Eva, igår superkul häng med Zzucken idag och häng med Zzucken och Sega — SAMTIDIGT! Frida och smågruset var med och vi åt smällgod jordgubbspaj, målade pokemon och bara gillade läget. Sedan gick jag till Nordstan och köpte två böcker av Stephen King och upptäckte att det är konstigheter med tågen hem IGEN så jag tog Grön Express till Kungälv och gick därifrån. Nu är jag hemma, redigerar bilder, äter popcorn och lyssnar på Sisters of Mercy men skall strax läsa :3 BRA HELG.

Just NU mår jag så himla bra, och jag tänker hålla fast vid det så länge det går. Jag har förhoppningar inför veckan som kommer, och veckan avslutas med häng med Toro i Lund så jag har just nu noll att klaga på. Skall försöka få klart den nya (vinröda) medeltidsklänningen i dagarna så att jag kanske kan handsömma lite på den på bussen/hos Toro i helgen, och så skall jag få tummen ur och fixa den där guldiga klänningen jag inte riktigt gillar så att den sitter som den skall till helgen efter det.

Imorgon skall jag springa, på tisdag skall jag simma! Just nu mår höften bra och jag har gått typ 18k steg idag och det känns BRA, så jag känner efter imorgon. Jag kommer att stanna och vända hem sekunden höften ger ett pip ifrån sig imorgon, jag lovar — jag vill bara verkligen ut och röra på mig och det KÄNNS BRA. Jag lyssnar på kroppen så gott jag kan, men den måste ju också kommunicera vad den vill. Just nu vill den röra sig :P

Vi närmar oss semester (och medeltidsvecka!) en vecka i taget och nu är det fyra veckor kvar. SKÖNT! Ser fram emot att mingla på marknad och vingla med vin… öh… ja. Det blir fint. Saknar min ö. Snart ett år sedan jag sist var på öjn, det känns.

HEJDÅ HA EN FIN KVÄLL

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: