En väldigt måndag måndag

Vi har fortfarande sjukdom på jobbet, fick jag reda på när jag kom hit imorse. Jag var så sjukt stressad igår kväll att Martin fick klappa på mig tills det kändes bättre igen, och jag somnade gott och sov bra. Kände mig stressad imorse igen men lyckades jobba bort det mesta av det på väg till jobbet — och så kommer jag hit och vi har en sjuk lärare, igen. Har ägnat hela förmiddagen åt att andas i fyrkant och försöka få bort smaken av galla ur munnen. Jag KAN hantera stress men det är så mycket just nu! Varje gång det ringer rycker jag till, orolig att det är någon som är arg och vill skälla på mig för att vi just nu ställer in en massa lektioner.

Semester om sex veckor och herregud vad jag längtar.

Jag trivs så himla bra här och i vanliga fall så är det ett så himla bra jobb, men det blir väldigt mycket när vi redan har tight med tider pga semestrar och folk är sjuk på kuppen. Inte deras fel! Jag skuldbelägger ingen, det är bara lite sura omständigheter just nu.

Sprättade upp halva klänningen igår för att fixa passformen, och fick genast bättre känsla för den. Tydligen har jag svårt för plagg som inte sitter som jag vill, lol. Skall nåla färdigt ikväll och se hur den sitter innan jag klipper bort och syr om, men det bådar gott i alla fall.

SKALL SPRINGA IKVÄLL. Det ser jag fram emot. Har börjat få in en vettig träningsrutin igen och det känns så himla bra, faktiskt. Förra veckan var riktigt bra vad gäller träning, faktiskt. Jag saknar att simma men är tillbaka i vattnet igen om två veckor, så jag får stå ut fram tills dess och jobba på löpningen så länge :)

…det blir bra. Allt blir bättre. Man får ta dagen timme för timme och bara …hantera. Det löser sig liksom. Jag bara ogillar att det blir så mycket på en gång hela tiden :/

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: