Blå, blå vindar och vatten

Jag tänkte att jag skulle blogga från datorn ikväll men den ville verkligen inte samarbeta. Jag saknar *min* dator. Laptopen Martin lånat mig är okej, men samtidigt …inte.

Idag har jag gått två mil och sedan började jag sy. En segstartad klänning — det kommer att bli bra, jag är bara inte riktigt där just nu. Efter en kaosvecka på jobb har också en viss oro inför kommande vecka infunnit sig och det gör mig stressad. Jag tror att det blir bra bara jag kommer igenom morgondagen, men ja. Monstren i magen har inte fått något på länge så de högg ju direkt tag i möjligheten att matas med lite ångest.

Allt blir bra.

Helgen har varit bra. Dagen också. Jag har inget emot söndagar. När jag var yngre hatade jag dem, men jag var mycket mer rastlös då. Eftersom alla affärer var stängda på söndagar kunde man liksom inget göra, men idag uppskattar jag lugnet och den sista vilan inför kommande vecka.

Det är en månad till min systers dödsdag och det har börjat krypa lite i mig pga den insikten. Skall på fest dagen efter och jag tror att jag skall försöka hålla fokus på det istället. Det hade hon velat, också.

Fan vad jag saknar henne. Hon fattas mig så förbannat.

Jag skall ge mig i kast med klänningen, igen. Har suttit i två timmar och läst (Liveship Traders) men nu är det ett sista ryck innan jag skall krypa ner under täcket och lägga mig på riktigt.

Ha en fin kväll!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: