Tröttmupp

På den här bilden är jag svintrött pga lade mig vid elva i fredags och skulle gå upp halv åtta men vaknade tjugo över sex och kunde inte somna om och sedan tvättade/städade/fixade jag i typ 14 timmar innan jag gav upp och svidade om för en öl på Hyttan istället. Den här bilden är tagen precis innan jag gick dit, vilket också är ”strax efter jag halkade i vardagsrummet och landade svinhårt på knät” och mest av allt bara ville gråta pga TRÖTT, SUR, HAR ONT. Det blev bättre sedan :D

Sade åt Martin att komma ner till Hyttan när han kom hem eftersom alla frågade efter honom och när han kom så gick jag fram och gav honom en kram pga yaaay pojkvän. Jag höll två armar om hans rygg, han höll två armar om min rygg — så vem fan var det egentligen som HÖLL MIG I HANDEN? En helt random tant! Det var jättekonstigt!

Igår åt jag lunch på stan med MamJan och sedan gick jag och mamma på opera och såg Henning i titelrollen i Figaros bröllop, vilket var himla snajsigt. De var så djäkla duktiga, och hela tiden fick jag battla med tanken på att det skulle vara någon form av skoluppsättning eftersom sistgång jag såg Henning uppträda VAR i en skoluppsättning (Jesus Christ Superstar, för typ 20 år sedan (HERREGUD) (haha no pun intended, det var bara en reaktion på ÅLDER)) och han var ju så djävla duktig redan då. Men ja, ni vet, gammal klasskompis på scen — uppenbarligen är det skolgreja! :P

Idag regnar det, men annars är det bra. Jag skall springa ikväll, men först skall jag hämta ut en ölbeställning från Systembolaget sådär i sista sekunden. Jag har två dagar kvar innan de slänger ut mina burkar på hyllorna nämligen, så bäst att få det gjort ikväll faktiskt :D

Men helgen har varit bra! Jag har varit trött och stressad men det har också varit solsken och häng med Rigmor och mamma och bra musik och OPERA och krama på Martin och öh random tant som höll mig i handen.

Ha det fint! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: