Ord

Plötsligt händer det: Onsdag! Vi har Riskettan igång för full rulle, och på grund av att det är så fuktigt ute just nu har vi alla dörrar öppna så det är lite stimmigt här i receptionen just nu, men om det hjälper dem andas så… Det får vara värt det :P

Martin åker iväg på jobbresa imorgon så ikväll tror jag banne mig att vi skall testa en av världens bästa öl. Skojar alltså inte; på 44k incheckningar på Untappd ligger den på en stadig 4,3 i betyg, vilket alltså är väldigt högt. Kan bli spännande! :D

Jag …har inte så mycket mer att säga idag :D Tre timmar kvar av arbetsdagen och ikväll blir det nog en liten promenad om vädret tillåter. Igår föll syndafloden och halva gatan spolades bort, cirka. Översvämning vid stationen så fick gå runt allt för att komma till den torra sidan, lol. Ikväll vet jag i alla fall vilken väg jag skall gå för att slippa ta det senare tåget på grund av HERREGUD VAD MYCKET VATTEN DET GÅR FAN ÖVER ANKLARNA

I alla fall.

Ha en fin kväll! Skall eventuellt springa imorgon bitti, om jag inte hellre springer imorgon kväll. Men planen är att springa! :)

Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: