Lila

Ja… det var en helg, som man säger. Det hände en hel del, faktiskt. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men orken tryter lite så jag kommer mer att stapla fakta än skriva uttömmande, ni får ha överseende :P

Fredagen var personalfest på Wine Mechanics i Gamlestaden och det var himla trevligt! Kan väl ha varit så att man drack ett par glas för mycket (host) men fylle-Carina är dessvärre ett törstigt as och det stod hela tiden fulla flaskor på vårt bord och folk var snälla och hällde upp så… yikes. :D Lyckades spilla vin på mig själv så nu är min beiga BH lite lätt lilafärgad -_- Suck.

På lördagen var jag BAKIS men mest väldigt trött, så jag sov halva dagen och sedan åkte jag hem till MamJan för att se Eurovision. Åt tacos, drack cola, åt chips, delade en liten öl (men det var den enda alkoholen jag drack trots flera erbjudanden om dricka) och hade en himla fin kväll, faktiskt. Det var kul! Vi har bestämt att köra uppföljaren om ett år :)

Söndagen… vi hade ju en plan. Ni vet, den där jag var lite hemlighetsfull rörande? Vi skulle gå och se på ett hus! Men mäklaren ställde in och jag blev väldigt besviken och deppade väl en del över detta igår. Åkte till Klädkällaren med MamJan och köpte småtrams men även en ny träningströja (med polokrage!) som jag skall ha i höst. Köpte en jumbopåse ostbågar och lite annat bös också. När jag kom hem och slutat deppa tog jag ett varv runt sjön och lyssnade på HP Podcraft och tog kort på naturen som var överväldigande, och kom fram till att livet är bra ÄNDÅ.

Martin gick ner på Hyttan efter vi ätit (ribbar) och jag var lite håglös en stund tills jag bestämde mig för att börja sy på min nya skjorta. Den kommer att bli JÄTTESTOR och jag är än så länge lite lätt skeptisk till den, tbh. Tog med den till jobb idag och sydde lite över lunchen, insåg nämligen imorse när jag vaknat och det regnade och jag fick störtångest (även känd som ”skakångest”) och sydde lite för att lugna nerverna att det FUNGERADE. Handarbete har tydligen en lugnande effekt? Blev genast mer pepp på att sy mer — jag tycker att det är jättekul, och om det kan få mig att sluta ha så sjuk ångest hela tiden så är det fan skitbra. ALLA SVORDOMAR I VÄRLDEN. Men ja, positivt liksom.

Seg idag. VARMT ute. Kvavt. Fuktigt. Skall springa ikväll men vi får se. Jag borde springa ikväll, men peppen är just nu inte helt närvarande. Får se ifall jag kan lura ut mig senare, det behöver inte vara världens längsta och bästa runda, fan tre kilometer hade gjort skillnad.

Ha en bra dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: