86 dagar till nästa medeltidsvecka!

Det är torsdag, och hittills (peppar peppar!) en lugn dag. Tisdag och onsdag har varit ganska så KaOz, minns inte ens att det varit en måndag den här veckan, men *än så länge* går den här dagen mer som jag vill. Torsdagar …brukar vara lugna, faktiskt. Måndagar är alltid mycket för då ringer alla som funderat på saker över helgen, och sedan mojnar det lite mot slutet av veckan, men igår… IGÅR. Gudars skymning! Jag var helt slut i huvudet när jag kom hem och satte mig och sydde, haha. Tog en liten promenad på kvällen och det var skönt.

Idag spöregnar det, så vi får se ifall det blir någon promenad eller springa eller något alls. Jag orkar inte stressa/hetsa över det, det blir vad det blir. Det finns dagar kvar den här veckan så jag kan springa imorgon och på lördag och på söndag, det löser sig. Eller inte alls, det är okej det med. Inga måsten, just nu.

Beställde ju tyg från Korps igår för att sy en knektskjorta och TYGET HAR REDAN KOMMIT? Fick avi vid typ halv elva i förmiddags, ”hej ditt tyg finns nu att hämta på coop” så öh okej? :D Tack, wow. Så inte nog med att jag har lite pill kvar med klänningen så kan jag även få till den där skjortan i helgen ifall jag vill :) Skall bara lista ut HUR jag skall göra den så att det blir som jag vill :3

I alla fall: Det är en bra vecka, trots kaos och huvudtröttma och ”KAN TELEFONFAN SLUTA RINGA SNART”. Idag åt vi tårta för det är Daniels sista dag på praktiken, men om en vecka~ish börjar han som riktig lärare på riktigt så det blir awesome :D

Martin garvar lite åt hur jag hela tiden går och pillar på/beundrar min klänning, men fan — jag börjar bli bra på att sy nu alltså! Jag har under alla mina år hela tiden plockat upp lite nya tekniker osv, och nu sätter man ju samman allt till ett lite bättre resultat. Jämför man hur denna klänning är sydd med någon av mina första så är det ju inte ens plagg tillhörande samma garderob, haha.

OKEJ ha en bra dag! Det tänker jag ha, med prinsesstårta i magen! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: