Spring

JAG VILL HA VÅRJACKVÄDER SNART

Saknar min fina vårjacka, ju.

Idag spöregnar det. Fast inte. Fast jo. Inte nyss. Men nu. Och förut. Och HELA TIDEN, cirka. Heja våren, försvann du?

Oavsett väder ikväll så skall jag springa! Kör samma program som i måndags, får se ifall jag orkar lika långt :) Räknade ju fel sist, lol. Det skulle vara 6 intervaller långsamt/6 intervaller snabbt men plötsligt kom det en extra ”spring snabbt” och jag blev så sur :D Fast sedan sprang jag. Slice like a ninja; cut like a razor blade.

Trött idag, hade så gärna haft sol för att fylla på batterierna. Somnade gott igår kväll men vaknade mitt i natten och KUNDE verkligen inte somna om, vad jag än gjorde. Till slut frustrerad, vilket såklart gör underverk för sömnen. Eller..? :P

Drömde konstigt. Jag hade bra grepp om drömmarna imorse men nu verkar de ha undflytt mig. Är väl bäst så, antar jag. Inget gott kommer av förvirrade drömmar, ändå.

Borde sova bättre inatt, dock. Efter en löprunda och förra nattens sömn är jag redo att sova som ett barn, fan.

Handledarkurs om ett par timmar, så jag skall strax göra mackor + ställa fram godis. Ni får ha det fint idag <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: