Mååål!

Yes, hockey igår dårå! Himla spännande match trots att Brynäs förlorade och inte kom vidare till slutspel.

Fick SJUKT ont i ena knät under matchen, det är inte så bra sittande på Skandinavium. Knät gav med sig när vi gick till tåget efteråt, men jag vaknade till mitt under natten och hade svinont i båda knäna OCH båda handlederna, så merry fucking christmas till mig -_-’

Idag är jag trött. Man sover inte så bra när ALLT GÖR ONT, om vi säger så :P
Jag är trött i kroppen också. Flyttade min tvättid till ikväll i förhoppningen att eventuellt få en tid imorgon *också* — nu när jag tränar aktivt igen så växer tvättberget lite snabbare, och då räcker inte riktigt en gång i veckan. Imorgon vid tretiden sticker jag över till MamJan för lite umgänge, mat och skitsnack. Martin har just köpt the Division 2 så han har inget emot att sitta ensam hemma och spela ;)

Idag är det städdag på skolan så så fort detta har postats skall jag få färdigt allt som går att färdigställa just nu, vilket också innebär att röra lite på kroppen vilket förhoppningsvis mjukar upp mina från gårdagen stela leder.

Jag kommer att springa idag eller imorgon, är tanken. Skall känna efter när jag kommit hem sedan ifall kroppen är med på det eller ifall det finns risk att mina knän börjar bråka igen om jag anstränger dem idag. Det är ju en balansgång, det där. Jag har oavsett vad som sker haft två väldigt bra pass den här veckan. OM jag springer så blir det nog en långsam runda med lite hopp om att mata kilometer — jag kommer nog att skippa intervaller för att inte ta ut mig så mycket idag.

Ha en fin dag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: