Snep

Det ÄR en jultröja men ser den för mycket ut som en jultröja för att kunna användas nu? Jag tycker att den nog fungerar ändå, faktiskt. Inte jättenöjd med dagens smink, men ibland får man väl ha en lite sämre ansiktsdag också antar jag.

Skulle ju köpa Michale Graves-biljetter åt mig och Eva idag MEN jag hade tydligen när jag förberedde alla räkningar häromdagen lagt in helt fel datum på ett par av dem så öh cirka inga pengar kvar efter att jag har betalat de saker jag *måste* betala idag. Får hoppas att det finns biljetter kvar på måndag, men det löser sig nog.

Idag regnar det och det känns väldigt trist. Det behövs ju förvisso lite regn mellan varven också, men jag var så uppspelt över det vackra solvädret igår att det känns lite extra tradigt när allt är blött och brungrått idag. Suck.

Då är det tur att jag har nog bra att se fram emot, som en stunds häng med Zzucken och Sanna på lördag i samband med att Zzuck skall bowla! Det blir bra! Skall bara lyckas ta mig dit också, men det löser sig. Jag skulle ha tvättat på lördag lunch men knep en tid på fredag kväll istället, så det finns ju ingen direkt tid jag ”måste” vara tillbaka hemma sedan. Vi skall se hockeyn på kvällen men ja alltså är jag klockan 10 i Mölndal så är jag lätt hemma före sju ;P

OKEJ

I alla fall. Jag är hungrig och lite seg, men annars är det bra. Igår hade jag helt galet ont i min högra handled hela kvällen, men det känns bättre idag. Får bara vara försiktig så att jag inte överanstränger den, för då djävlar kommer jag att få ont igen kan jag lova. Det är länge sedan jag hade så ont i handleden senast, jag får väl vara glad över att det är så sällan det sker numera. Jag minns fortfarande med skräck det där halvåret när jag hade så ont hela tiden — i BÅDA handlederna. Ugh!

Men ja. Ha en fin dag! Jag jobbar som vanligt och sedan lite ärenden på hemvägen. Ikväll är planen att orka städa lite, får väl poppa någon snajdig playlist och dricka lite läsk samtidigt haha :D

HA EN BRA DAG HEJDÅ

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: