Throwback Tuesday (fast på en onsdag, lol)

HÄR ÄR EN BILD SOM TOGS FÖR ÅTTA ÅR SEDAN IDAG. Det ni! Jag hade kul när jag redigerade den men samtidigt är ju denna redigering så djääääävla lökig. ÄNDÅ. Jag hade jättekort svart hår, så det som ser ut som hår (???) på denna bild är photoshoppenslar. Resterande penslar/effekter som använts kan ni se själva — jag antar att det även syns att håret är ditredigerat, men i alla fall.

Onsdag! Vi har handledarkurs ikväll och eftersom Sven hade en inställd lektion nu på morgonen så hjälptes vi åt att ställa i ordning salen. När Ingemar kommer in vid elva skall jag gå och handla, så fixar jag mackor osv efter lunch. Det är bara lite märkligt att vara i stort sett helt klar inför handledarkursen innan man knappt ens börjat för dagen lol

Solen skiner just nu. Det var en väldigt vacker morgon! Jag testar nya promenadsträckor och insåg i retrospekt att jag inte alls behövde fega ur och korta ner den sträckan jag hade tänkt mig idag. Då vet jag det imorgon :)

FUNDERAR på ifall jag dock eventuellt skall promenera hela vägen hemifrån imorgon. Det skulle ta mig strax över två timmar att gå från dörr till dörr så det gäller mest att ha med sig något snack (visste ni att jag egentligen hatar ordet snack men använder det ironiskt pga dum i huvudet?) och något att dricka. Det innebär att jag ALLRA SENAST bör gå hemifrån halv åtta för att hinna i tid men öh det blir säkert bra :D (behöver i så fall gå upp typ en halvtimme tidigare så det är ingen katastrof) Vi får se. Kanske gör detta nästa vecka, annars. På fredag börjar jag TIDIGT pga personalmöte (börjar 8:00) så det är ju inte direkt rätt timing om vi säger så.

Behöver färga håret. Imorgon kväll? Konsert (VNV Nation) på lördag och jag vill vara snygg. Hittade en sida som sålde väldigt snygga skor men de svarar inte på Facebook när jag försökte lista ut OM skorna skulle hinna komma så jag tror att jag kör en SKIPP på det.

snääääck. Det är så man måste uttala snacks, liksom. SnäÄäÄäÄÄääÄÄääääCks.

Springa ikväll? Vi får se. Just nu är det Planen™ och jag tänker att det måste verkligen inte bli längre än bort runt IP och hem igen (dvs 3 kilometer) för jag behöver lite ease my way into it igen. I synnerhet med tanke på att jag just nu har lite problem med min lilltå som gör att det gör ont när jag sätter ner foten /shrug.

OKEJ. Vi får se. Många spännande kansken som flyger i luften just nu; springa ikväll, promenera till jobbet imorgon, färga håret NÄR, skor??

Ha en fin dag! Hoppas att ni också har sol :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: