Schmåndag

Vilken TUR att cirka alla saker jag mår dåligt över just nu gick tillsammans och satte ihop en riktigt redig ångestdröm åt mig imorse :))))))) Det var verkligen kul och avslappnande, jag lovar!

Jag vet inte ens riktigt hur jag skall lösa mina problem. Eller ja, det största av dem. Det är mer svårlöst än folk verkar tro att det skall vara, och ändå verkar alla och deras faster ha en åsikt om vad jag skall göra åt saken. Woop. Vad är roligare än att ha redig djävla ångest och knappt kunnat sova pga en grej i två veckor? Att alla dömer en för att man inte gör som DE säger! Yay! Härligt med support, liksom. Verkligen.

Jag är bara trött. Jag fattar att folk menar väl och att de tror att deras råd och åsikter tas väl emot, men alltså… Såvida er anledning inte är att stå och räcka ut tungan och säga VAD VAR DET JAG SADE i efterhand så var bara tysta fram tills jag ber er om er ursäkt. Snälla. Jag mår inte bra och det hjälper inte att ni tror er veta mer om min situation än jag själv gör.

Djävla vagbloggande, men nu är det så.

Idag skall jag springa. Det ser jag fram emot. Igår blev jag i stort sett klar med renoveringen av min svampklänning så det är ju tur att jag snart har ett nytt syprojekt att roa mig med. Jag skall bara …våga. Jag har ju tänkt brodera överklänningen och jag är så orolig att det skall bli dåligt. Jag kan sy korsstygn efter ritning, men att frihanda en massa blommor och skit så att det blir FINT!? Yikes. Vi får se.

Jag blir snart gammal. Det börjar redan märkas av. Oro och panik över hur lite jag fortfarande åstadkommit. Hur slutar man ens ha ångest över sin ålder? Det blir ju bara värre för varje år. Jag är en sämre människa för varje år. Alla mina klasskamrater ligger ljusår före mig både karriärs- och familjemässigt. Vad har jag ens bidragit med här i världen? Inte ett skit.

Äh… Det är ingen bra dag. Det hjälper inte att den inleddes med att jag sov dåligt och drömde ångest. Jag är trött, ledsen och mår inte helt bra i huvudet.

Jag saknar Eric, för övrigt. Han var med i min dröm. Det gjorde mig också ledsen.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: