b.e.e.r

Måndag! Igår drack jag ju öl och idag har jag funderat på öl. Det känns därmed passande att använda denna bild från Brewers Bar på Tredje Lång som inläggsbild, faktiskt. (skall för övrigt hämta ut en spännande beställning med öl när jag passerar Coop på hemvägen sedan..!) ÖL! Men det finns ju andra bra saker här i livet också:

  • Martin
  • Vänner
  • Tyg
  • Bra böcker
  • Youtube
  • Musik
  • Vin

till exempel.

På söndag firar jag och Martin ett år som sambos! Vi firar snart också 6,5 år tillsammans. Det är sådant som blir när man börjar bli gammal ;) Jag vill visserligen inte ALLS tänka på ålder just nu eftersom jag redan börjat ha ångest inför min 35-årsdag, men det är väl kanske också bra att poängtera att det även finns en del bra saker med ålder också. Som att ha en väldigt fin relation med en oerhört fin människa, bland annat.

Jag hade tänkt springa idag men pga snön och pga mina djävla broddar ramlar av hela tiden så STRUNTAR JAG I DET. Vad skall ni göra. st’mma mig?! Såvida jag inte vinner en startplats i Göteborgsvarvets utlottning som avgörs om tre dagar (ha!) så har jag inte bråttom. Jag kan promenera och ändå hålla mig i form. Det fungerar.

APROPÅ ÖL så funderar jag på att köpa endera av dessa tröjor att ha på mig på Ölmässan i april:

Har inte bestämt mig för vilken än, eller om det ens blir en av dessa. Vi får se!

Ikväll skall jag på ett möte som HANDLAR OM ÖL. Men nu skall jag sluta tjata :3

Ha en fin dag! Drick öl!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: