Guld och silver

Inledde dagen med ett tvättpass, och sedan mötte jag mamma på stan och löste ett gäng ärenden – aka ”shopping”. Nu har jag allt jag skrivit på min lapp, och jag är nöjd så!

Mindre nöjd över att jag för en liten stund sedan drabbades av en helvetisk mensvärk. Jag är trött på den här skiten :/ Ligger på sängen och tycker synd om mig själv, skall nog dricka upp det sista av rödvinet och käka lite vinter-Polly.

Det har varit en bra dag, och jag är glad över vad jag har fått gjort idag. Har lite planer för morgondagen, får se vad som hinns med och vad som får vänta. Hade varit fint att hinna med en springtur…

Jag är inte så spännande idag, jag ville mest bara uppdatera bloggen med *något* :P

Ha en fin kväll!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: