Friyay!

Himla trött idag, men hittills är det en bra dag och om en timme slutar jag — det kan man ju inte klaga på! Jag har ett par ärenden att lösa innan jag sticker hem, och mot kvällen drar vi över till Rigmor som fyller 70 idag! Himla bra ålder på en himla bra person! ♥

Det regnar ute, men vissa dagar är regnet mindre påträngande än andra. Säger jag nu, när jag knappt behövt vara ute i det. Det kanske är annat ljud i skällan när jag har uträttat mina ärenden i regnet, haha! Men man får ta tillvara på de små ljusglimtarna. Ibland är just en sådan ljusglimt att man sitter inne, under tak, och bligar på folk som drar fötterna efter sig i regnet utanför fönstret.

Jag har gjort nästan alla mina fredagssysslor hittills, skall bara ta fram dammsugaren och få rent golv + mattor också så är jag nöjd med dagen sedan. Och plocka ur diskmaskinen, om jag hinner. Den är lite lägre prio på — jag kan ta den när jag kommer in på måndag, om inte annat.

Idag har jag åkt buss! Det gör jag inte alla dagar. Jag hade ett ärende på Hisingen så åkte buss dit och ärande mig lite. Var lite stressad över ifall jag skulle vara sen till jobbet efter, men ICKE. Visade sig att det går en buss raka vägen till Svingeln, och att denna tar fem minuter. Eh wut! :D Jag var på Olskroken en timme före jag skulle börja jobba, så eftersom jag åt så tidig frukost idag pga mitt ärende så köpte jag en macka och satte mig på kontoret och chillade innan det var dags att börja jobba. Ingen långpromenad idag med andra ord — jag var kissnödig så peppen var inte skyhög ;)

Imorgon skall jag tvätta, sedan får vi se vad jag hittar på. Har inga direkta planer för helgen just nu, men det finns ju massor av saker man SKULLE kunna göra. Jo förresten, vi skall åka till kyrkogården där Martins mormor Linnea ligger begraven imorgon, så jag skall ta med ett ljus att sätta för Anna också. Sedan vill jag nog mest bara springa. Det har bara blivit ett springpass hittills den här veckan, och det skaver lite. Jag VILL ju helst ha tre pass i veckan, och hittills är jag inte ens i NÄRHETEN. Yikes!

Kej, nu har jag inget mer att säga. Ha en himla fin fredag, ha en ÄNNU finare helg och kram på er! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: