ÄR DET JUL NU!?*

ALLTSÅ!

Det snöar! \o/ Jag köpte en lussekatt på ICA i ren glädjeyra! Eller ja, jag köpte *host* tre lussekatter. En som jag åt nu (”Inte så nyttig frukost du!” flinade chefen. Det var inte min frukost!) och två jag skall ha med på bussen eftersom jag blir illamående och åksjuk av spontant blodsockerfall på bussar tydligen.

Men såhär va: Vi börjar någon annanstans.

Igår kväll hade jag och Martin fredagsmys! Han gjorde världens bästa räkmackor åt oss och sedan såg vi ett avsnitt av Ullared medan vi åt. Efteråt packade jag, förberedde tvätten + fixade disken, så nu kan jag åka till Lund med gott samvete ;)

Jag somnade gott, sov bra, vaknade mitt i natten IGEN och var lite pigg men somnade om. Nästa gång jag vaknade var klockan halv sju så jag gick upp och tog en promenad runt Surte före jag tog en dusch, ÅT FRUKOST och åkte till jobbet där jag låste in väskorna och tog en längre promenad över kyrkogården (se bild med extra snö ovan — fick tipsat om en app där man kunde lägga till effekter som t.ex. SNÖ så det kändes ganska givet??) och det SNÖADE alltså när jag hoppade av spårvagnen på Redbergsplatsen. SNÖ!!

Jag har promenerat runt och lyssnat på julmusik och blinkat snöflingor ur fransarna. Nu poppar jag jullåtar på jobbet och har alltså ätit en lussekatt. Nöjd Carina är nöjd! <3

Nu skall jag dock kicka igång arbetsdagen; Jag har en del att hinna med innan jag skall gå om 3,5 timme :)) Ha en fin dag! Kram!

(KANSKE postar på bussen ifall jag har något att säga / lyckas undvika åksjuka)

 

*nej. Men snart! Om 30 dagar och en handfull timmar! \o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: