Alltså…

Det är hittills inte en jättebra dag, om jag skall vara ärlig. Igår var bra. Igår var My Dad Wrote a Porno och en tur ner till Hyttan för möte med Öner följt av lite Juliahäng, och det gillade jag. Natten till idag… yikes. Jag har nog sovit allt som allt 2 timmar, och det var varken sammanhängande eller särskilt återhämtande vila. Mest av allt har jag legat vaken och känt mig allt mer desperat. Vid halv fem övervägde jag på allvar att sjukanmäla mig och kanske få sova lite på dagen istället, men det lät jag bli. Jag vill inte. Jag köpte med mig en cola på väg till jobbet, och jag hoppas väl att den här dagen förflyter smidigt trots att jag har skallen full av bomull och mest av allt vill kura ihop mig på min stol och somna. Solen skiner, åtminstone. (tåget var 11 minuter sent men jag har verkligen lärt mig att inte förvänta mig NÅGOT annat än sena tåg vad gäller Värsttrafik)

Jag sprang inte igår, planen blev att springa idag. ORKAR jag springa idag, eller kommer jag att däcka sekunden jag kommer inför dörren hemma? Jag vet inte ens. Vi kan väl hålla det lite öppet, liksom? Det blir vad det blir, och jag tänker fullt ut lyssna på vad kroppen tycker idag. Behöver jag sova vid åtta så tänker jag sova vid åtta, men kan jag få springa före det så YES PLS.

Det konstaterades igår att jag och Martin i fredags firade nio månader som sambos. Himla fin grej, faktiskt! Det är roligare att tänka på än hur djäkla trött jag är :P

Jag tror att hemvägen idag är när jag väl börjar lyssna på julmusik. Jag tror att jag förtjänar det idag, haha. Å andra sidan är väl risken att jag börjar gråta (pga översvallande känslor vad gäller jul) eftersom jag är så trött :D Vi får se!

Jag kanske postar något peppigare senare under dagen. Jag behövde mest en ventil för mitt gnäll just nu, sorry ^^

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: