Midnattsloppet 2018

Realist-Carina trodde ju inte alls att jag skulle klara av att springa hela loppet, men som ni nu redan vet så lyckades jag ju alltså med detta :D Till och med med bättre tid än jag hade vågat hoppas på, allt är kul kompis! <3

Hejaklacken blev kvar hemma pga mådde inte bra, så jag åkte in ensam och satt och huttrade på tåget och undrade över ifall jag verkligen skulle springa eller ej. Var inte helt pepp, men när jag kom in på Ullevi och såg ovan avbildat + musiken så blev det allt eftersom lite mer peppigt. Woop!

Det var relativt varmt kring Ullevi men när jag gick ner på plan för att ansluta till min startgrupp kändes det som att gå ner i ett kylskåp. Ångrade att jag lämnat min hoodie i ryggan i klädförvaringen, var glad att jag — till skillnad från MÅNGA andra — hade min långärmade löpartröja på mig under den mintgröna Midnattsloppettröjan. Glad över att jag och Martin lyckades snickra ihop ett par benvärmare åt mig av ett par kvarglömda arktiska strumpor. JAG FICK ÅNGRA CIRKA ALLT DETTA. Så fort jag sprungit typ 500 meter höll jag på att svettas ihjäl. HERRE vad varmt det blev??

Kom iväg i tillräckligt god fart. Många spurtade. Jag vet att jag behöver konservera krafterna så jag tog det chill. Höll ganska jämn takt hela varvet runt, passerade många av de som bestämt sig för att lägga ALL kraft på starten och som därmed tvingades ge upp och gå ganska kvickt in på loppet. Dumt, kan jag tycka. Men folk gör som de vill — det kan ju lika gärna ha berott på att de tagit skada, så man skall väl inte döma.

Applåderade mig själv på varje port efter 3 kilometer. 3 km är vad jag har klarat de senaste passen under träningen, så jag kände att 4k var ett bra steg framåt, och allt efter det var ju faktiskt jättebra. Det kändes SKITBRA att faktiskt klara av att springa 10 kilometer utan stopp! Årets bästa pass, för den delen. Mitt årsbästa härinnan var 8,2 kilometer så 10 var inte alls illa pinkat, som man säger.

I mål fick jag en kexchoklad och ett äpple. ÄPPLE? Var är min banan?! Jag tål ju inte äpplen :/ Åt kexchokladen, tog två muggar vatten eftersom de tydligen slutat dela ut vattenflaskor (fun fact: fick fylla i en utvärdering där jag fick betygsätta hur nöjd jag var med min vattenflaska. JAG FICK INGEN VATTENFLASKA!) och hann sedan med tåget som gick 20 minuter senare. Kom hem, huttrade cirka ihjäl pga Surte var SKITKALLT och tog en varm dusch. Klev ur duschen, klädde på mig — och kände hur hela kroppen rasade ihop. Bildligt talat, inte på riktigt. Jag blev så SJUKT illamående. Kräkig. Ville inte alls göra NÅGOT. Martin gav mig en resorb och lite chips och en stund senare mådde jag bättre igen. Ah. Kolhydrater och salt är en bra grej, you say? :))

Sov gott natten igenom. Idag är jag stel, men det är OKEJ. Jag sprang en mil igår, jag tar att jag är lite seg idag ;)

Spenderade förmiddagen inne på stan, köpte kläder att ha på jobbet. Skall eventuellt köpa en likadan topp till i två andra färger pga blev akut förälskad i den; köpte en blå, köper i så fall rosa och svart också. Vi får se. Jag skall ha den på jobbet imorgon och känna efter om den känns bra och att det är värt att köpa exakt samma i två upplagor till. Köpte en massa andra toppar också, men just denna var en sådan där som stack ut som Extra Fin. :)

Sedan åkte vi till City Gross och veckohandlade, och efteråt åt vi hamburgare innan jag tog en promenad + fixade disken. Nu …bloggar jag. Hej! Realtidscarina här!

…hejdå! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: