Mausoleum, apor och smink

Blev färdigt väldigt snabbt imorse så jag tog ett tidigare tåg och passade på att promenera lite i krokarna kring kontoret. Hamnade på Östra Kyrkogården där jag gick runt en stund och beundrade den helt otroliga konsten. Wow!

Det har varit en fin vecka på jobb, och jag är återigen glad över att få ha HELG. Det bästa av två världar: Ett jobb man trivs med OCH en helg att vara lite ledig! Hur bra som helst :))

Ikväll har jag tvättat och städat/diskat lite här hemma. Tvingade Martin (han var inte SÅ svårövertalad ;)) att gå upp till Olof och umgås så att jag skulle få pula lite här hemma i lugn och ro, och även fast jag kanske inte riktigt fått gjort så mycket som jag först planerat är jag ändå nöjd med dagen. Hepp! :)

Vi har snackat lite om att besöka Universeum i helgen. Martin ville bjuda mig som födelsedagspresent och jag har inte utnyttjat det erbjudandet än, så han föreslog igår att vi skulle göra slag i saken och faktiskt gå dit och titta på djuren. Jag tycker att det låter som en riktigt bra idé, så vi får se vad det blir av det :)

Apropå Universeum var det ju någon som snodde en apa där häromdagen. Apan hittades senare på McDonald’s i Frölunda och jag tycker faktiskt att Donkens svar på detta är genialt:

”I’m lovin’ it”, som man säger ;)

Annat jag råkat förälska mig i är Sugarpills nya limited edition-palett. Fan också. Jag skall se ifall jag ens har chans att klicka hem en, den lär ju sälja slut cirka DIRRMODE, men liksom… Seee! Se så fin den är! Färgerna är ju PERFEKTA! #want #need #villhöver

Aja. Vi får se. Nu skall jag fortsätta dansa här hemma i min ensamhet, vi får se när Martin kommer tillbaka hem :))

Ha en trevlig kväll! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: