Kort

Väldigt avtrubbad dag. Det har stormat ute hela dagen så jag har mest gömt mig vid datorn och försökt göra saker. Hade tvättid förut också, så skall strax ta en dusch och sedan bädda i rena sängkläder innan jag kryper till sängs.

Lyckades i alla fall komma ut på en kortare promenad nu under kvällen, så det får väl räcka för idag.

Imorgon blir det 6,3 kilometer i terräng! Jag skall springa 11:30, skall försöka ta mig tid till att uppdatera här efteråt men i nuläget är det oklart HUR jag och Martin kommer att fira vår förestående sexårsdag (söndag, men firar imorgon) så jag lovar verkligen inget innan jag vet att det faktiskt finns tid till att blogga :P

S E X Å R! Jag får skriva klokt om det på söndag när vår faktiska årsdag inträffar, men ja. Wow. Vilken grej, alltså <3 Vi har ju som nu cirka alla känner till även varit sambos i sex månader! Himla fint. Jag är nöjd :))

Men det var väl öh cirka allt jag hade att säga idag. Ha en fin fredagkväll! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: