Ibland är det kul att göra det här ”Hello”-ljudet Owen Wilson gör i Zoolander, fast jag minns inte i vilket sammanhang det sker ens

Idag har jag varit på min nya arbetsplats i en vecka! Himla snajdigt, faktiskt :) Jag lär mig allt mer av det jag behöver kunna och känner mig väl allt mer trygg på arbetsplatsen (iochmed att jag kan det jag skall osv).

Bra dag på jobbet, och bra eftermiddag/kväll på det! Jag hann med tåget hem med cirka en minut tillgodo efter att jag fick jogga cirka 600 meter. Satt på tåget hem och SVETTADES YMNIGT, så kul är jag i kollektivtrafiken.

Åt ett par mackor, snackade med Martin och sedan stack jag ut och sprang. Fem snabba kilometer ikväll, jag är nöjd! Skönt att få springa lite. Skönt att få känna att det var ett BRA pass! :)) Jag hinner med ett pass till innan månaden är över, vi får se vad jag kan åstadkomma då. Är jag lika bra som idag så blir jag väldigt nöjd :)

Jag har lite ont i bäckenet? Vet inte ifall jag överansträngt mig lite när jag sprungit, eller ifall jag sitter helt åt helskotta fel på jobbet. Det känns liiiite som när jag ådrog mig en sträckning i bäckenet pga innebandy och hade svårt att gå ett par veckor pga AJ ALLT GÖR ONT. Har dock inte gjort några konstigheter, så jag avskriver det som träningsvärk så länge så får vi väl kika tillbaka på det ifall det skulle hålla i sig väldigt länge till.

OKEJ HITTADE RUBRIK-REFERENSEN

Ha en bra kväll!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: